Стало відомо, що в понеділок, 29 липня, нинішнього року в українській столиці Києві прорвало трубу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Завдяки цьому, утворився великий фонтан прямо біля парку Перемоги. Тепер кияни можуть не переживати за спеку і спокійно прохолоджуватися під фонтаном. Користувачі мережі прокоментували даний інцидент, назвавши цей струмінь "гейзером".

Нагадаємо, що в середу, 3 липня на вулиці Юрія Кондратюка прорвало трубу. Аварія сталася близько 7:00 на шляхопровід над залізницею. Поки що невідомо коли співробітники аварійної служби усунуть несправність. Рух транспорту не ускладнений.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі на вулиці Садиковской прорвало трубу, мешканці одразу забили на сполох, проте комунальники поки зовсім не поспішають реагувати. Люди залишили скаргу на сайті Єдиного центру звернень громадян, приклавши фотографії.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у середу, 10 червня в Києві на вулиці Рибальської прорвало трубу з гарячою водою. Вулиця буквально перетворилася в сауну, пар від гарячої води піднімається вгору. Машини буквально пропливають по вулиці через величезний розлив води. Потоки води, що розливаються до станції метро Кловська.