Кияни скаржаться на величезні черги та тисняву за жетонами в метро.

Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі Facebook в спільноті "Транспорт Києва".

Кияни в черговий раз скаржаться на величезні черги за жетонами. Містяни не розуміють, чому жетони не можна продавати за межами вестибюлю станції.

Також кияни відзначили, що не розуміють, чому поставити ще один кіоск із шаурмою на біля станції можна, а зробити ще одну касу для продажу квитків - ні.


"Знову тиснява за жетонами на м.Вокзальна. Чому не можна винести продаж жетонів за межі вестибюлю станції? Двері праворуч - черга за жетонами. Чому можна поставити кіоск із шаурмою, і не можна такий самий зробити для продажу квитків для метрополітену ?", - зазначено у повідомленні спільноти.

Нагадуємо, що нещодавно аудиторська перевірка харківського метрополітену виявила заниження підприємством вартості послуг з розміщення реклами.

Як повідомляв Знай.uа, мобільні оператори Київстар, Vodafone і lifecell завершили тендер з пошуку підрядника для будівництва 4G в Київському метрополітені.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Дніпрі будуть підвищувати тарифи на проїзд у маршрутках. Але на кожному маршруті ціну встановлять індивідуально.