У суботу, 10 серпня, в Києві відкриють новий річковий маршрут, який з'єднає Поштову площу і Оболонь.

Про це повідомляє Київський річковий вокзал.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Урочистий старт розпочнеться у парку "Наталка". На гостей чекає дитяча анімаційна програма в парку, безкоштовний супровід екскурсовода на теплоході та знижки на квитки на перші рейси.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це У неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Розклад рейсів у вихідні:

  • Оболонь – Поштова площа - 12:00, 16:00.
  • Поштова площа - Оболонь – 14:00.

Варто відзначити, що посадка на Оболоні відбуватиметься на причалі в парку "Наталка". Тривалість прогулянки – одна година.

Вартість квитків туди і назад – 150 грн, в день відкриття – 100 грн. Дітям до 6 років – безкоштовно. З 6 до 12 років – -50% від вартості квитків.

Нагадаємо, що "Укрзализныця" призначила додаткові поїзди до Одеси зі Львова та Чернівців на літо. Їх кількість збільшилася до 30.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Дніпрі кияни помітили білий лімузин, який з пасажирами на борту і колесами, що крутяться, плаває по річці.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві запустять сім річкових трамваїв, за умови великого навантаження кількість трамваїв можуть збільшити до десяти.