У Київ вперше везуть всесвітньо відому виставку людських тіл.

Про це повідомляють у групі "Body worlds — "Всесвіт тіла" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На прикладах "живих" експонатів глядачі зможуть простежити всі зміни, які відбуваються з тілом людини впродовж життя, розкласти для себе по поличках процеси фізичної життєдіяльності, дізнатися про можливості збереження здорового організму протягом всього життя.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Варто підкреслити, що тіла доповнять мультимедійними установками.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

BODY WORLDS — "Всесвіт тіла" представляє справжні людські тіла, збережені після смерті їх власників методом пластинації. Це спеціальний метод бальзамування і консервації, винайдений німецьким доктором Гунтером фон Хагенсом в 1970-х. Оброблені таким способом тіла зберігають клітинні структури і рельєф мертвих тканин на довгі роки.

Де: Київ, ВДНГ, павільйон №4

Коли: з 31 серпня по 31 жовтня

Билеты

Нагадаємо, що кожен рік Microsoft обговорює майбутнє бренду на Gamescom і 2019 не буде винятком. Компанія докладно розповіла про свої плани на конференцію.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Лос-Анджелесі відкрилася виставка футуристичних машин, на якій можна побачити незвичайні автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у столичному Музеї історії Києва відкрилася виставка артефактів стародавньої історії "Україна – Світу".