На залізничному вокзалі в Києві поліція нічого не може зробити з членами етнічної банди, які постійно крадять, жебракують і хуліганять.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Європейська столиця, ворота країни… Близько ста осіб, які постійно грабують тут людей", – зазначив патрульний "Муніципальної варти" Сергій Бондар.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Варто зауважити, що Бондар постійно знімає на відео злочинну зграю, члени якої знущаються над співробітниками поліції і заявляють, що "будемо красти завжди, все життя", "у нас така робота – треба красти".

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Члени угруповання облаштували тимчасові житла в районі залізничного вокзалу, де не тільки ночують, але і постійно влаштовують пиятики.

"Нас не мають права сюди забирати. Якби була поліція з Солом'янського райвідділу, то вони б мали право, а ці заберуть і через п'ять хвилин відпустять", – повідомила на камеру одна з членів кримінального співтовариства.

Нагадаємо, що мешканці Дарницького району в Києві знайшли на своїх дверях мітки, які могли залишити крадії-домушники.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі місцеві мешканці впіймали в магазині "SitiOpt" шахрайку і привели її до поліцейської ділянки.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Затоці 35-річний зловмисник потрапив у будинок через незачинені двері і намагався вкрасти цінні речі.