У середу, 7 серпня, на вулицях Києва з'явилися масштабні затори.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, від машин перевантажено Володимирський узвіз, Набережне шосе, Набережно-Хрещатицька, Костянтинівська і Гаванський міст. Рух серйозно ускладнено на Північному мосту і проспекті Бандери через ремонт на смугах на розв'язці з Богатирським.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Затори утворилися на Бессарабській площі та бульварі Тараса Шевченка, а також на Чорновола, Юрія Іллєнка та Дегтярівській. Також затори на Повітрофлотському проспекті та Жилянській.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Рух ускладнено на проспектах Лобановського та Голосіївському.

В районі Шулявського шляхопроводу затора з'явилася на проспекті Перемоги - тут машини стоять від мосту до станції метро "Святошин". Також частково стоїть проспект Курбаса.

На Кільцевій дорозі рух в районі виїздів з Софіївської Борщагівки і Вишневого. Також стоїть проспект Академіка Заболотного.

Нагадаємо, що у Києві на естакаді Південного мосту з 10 вечора 2 серпня до 31 серпня частково обмежать рух транспорту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", капітальний ремонт проведуть на кількох вулицях Львова, тому дорогу на час робіт буде перекрито.

Також портал "Знай.uа" писав, що через моторошну ДТП, яка сталася на трасі Київ-Чоп, рух автомобілів тимчасово паралізований.