Влада Києва заявила, що в столиці зросла середньомісячна зарплата. За останніми дослідженнями, вона склала 15 тисяч 183 гривні.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сайті work.ua середньою зарплатою в Києві називають суму в м14 тисяч гривень. Але більшість роботодавців (22,5%) пропонують вакансії з оплатою праці в межах від 8 до 11 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, одній людині на місяць для життя в столиці потрібно від 25 до 60 тисяч гривень. Єдиними категоріями людей, які були більш-менш згодні з поточним порядком речей, були студенти та пенсіонери.

Студенти погоджувалися, що 15 тисяч гривень в місяць їм вистачить для життя, пенсіонерам ж, за їх словами, достатньо було і 10 тисяч. Але літні люди помітили, що такої суми буде явно недостатньо для молодих людей.

Нагадаємо, що в Україні роботу з зарплатою від 75 тисяч гривень шукають всього 0,2% зі всіх людей.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", роботодавці можуть підвищити зарплату у липні тим працівникам, у яких вона індексувалася в січні 2019 року.

Також портал "Знай.uа" писав, що середня заробітна плата в Україні підвищилася, при цьому встановивши новий максимум у гривневій валюті.