У середу, 7 серпня, у Києві на Кільцевій дорозі при в'їзді на Жулянський міст сталася ДТП за участю машин Daewoo Lanos і Honda Pilot.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, водій Honda Pilot з жінкою-пасажиром в салоні їхав у крайній правій смузі руху по Кільцевій дорозі в сторону проспекту Леся Курбаса. Чоловік за кермом Honda пригальмував у невеликій заторі, після чого у позашляховик на швидкості влетів водій Daewoo Lanos.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через удар моторний відсік Lanos загорівся. На щастя, пожежу вдалося швидко загасити підручними засобами.

Від зіткнення серйозні травми отримав чоловік, який був за кермом Daewoo і, за словами очевидців, був нетверезим. Водій не був пристебнутий і сильно вдарився грудьми об кермо, а головою об лобове скло.

Медики терміново відвезли водія до найближчої лікарні. Водій і пасажирка Honda серйозних травм не отримали.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, "швидка" та слідчо-оперативна група. Деталі та винуватця ДТП встановить слідство.

Нагадаємо, що в Одесі 6 серпня, близько вечора сталася страшна ДТП. Неподалік від 6-й станції Великого Фонтану зіткнулися дві іномарки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на автодорозі Київ – Знам'янка біля села Іванівка сталася ДТП, в якій загинув молодий хлопець і ще чотири людини постраждали.

Також портал "Знай.uа" писав, що у центрі Харкова сьогодні вночі мотоцикліст на великій швидкості врізався в автомобіль.