У четвер, 8 серпня, Києвом пронісся потужний ураган. Столицю накрила злива, яка разом із сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Кияни активно викладають в мережу фото і відео урагану, який пройшов по всіх районах столиці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на Youtube оприлюднили відео, на якому зафільмовано страшну стихію на Дніпрі. На кадрах видно, як міст Патона буквально зникає на очах. Стихія поглинула його за лічені секунди . Виглядає, як кадри з фільму жахів.

Негода, яка обрушилася на столицю, стала причиною цілого ряду руйнувань. Загалом, серед наслідків - повалені дерева і утруднений рух. Як повідомляють очевидці, ураган став причиною різкого погіршення видимості на дорозі, в результаті чого утворилися величезні затори.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На лівому березі буревії практично знесли два ринки поблизу станцій метро. І цілком можливо, що це ще не кінець. Принаймні до кінця доби в Києві діє штормове попередження.

Нагадаємо, гігантський живий смерч переполошив українське місто: моторошна аномалія потрапила на відео

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі пройшла сильна злива, яка обернувся для місцевих жителів справжнім стихійним лихом.

Також Знай.ua писав, оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.