У Києві чоловік сяде у в'язницю з-за обіду в одному з ресторанів. Хлопець прийшов поїсти в один із столичних закладів без грошей. Добре пообідавши, зловмисник, не маючи чим розплатитися, вирішив пограбувати перехожу дівчину, та ще й по дорозі в заклад.

Все, чим зміг поживитися грабіжник: це золотий ланцюжок, який він зірвав у потерпілої біля входу в ресторан. Після скоєного, він відніс крадене в ломбард і повернувся в ресторан, щоб розплатитися за обід.

Нед грошей - можна поцупити у перехожих

Поліція заарештувала злочинця за протизаконні дії. Тепер горе-грабіжникові загрожує до 4 років в'язниці.

Із-за бажання пошикувати, постраждала перехожа дівчина, у корою грабіжник відібрав ланцюжок.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Нагадаємо, раніше в Києві на вулиці Голосіївської зловмисник вкрав у 73-річної жінки гаманець і зірвав ланцюжок, а коли його спробували затримати свідки події він її проковтнув.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві банда пограбувала магазин за 2 хвилини. За словами правоохоронців, група невідомих розкрила двері, розпиляла решітку та проникла в магазин.

Також Знай.иа писав що нещодавно співробітники ГУ Нацполиции у Дніпропетровській області припинили діяльність міжнародної злочинної групи, яка в 2015—2017 роках вербувало громадян України для роботи наркокур'єрами на території РФ.