В Голосіївському районі столиці за адресою вулиця Михайла Ломоносова, 73-79 у ЖК "Сонячна Брама" відбувся конфлікт між дівчинкою і чоловіком.

Про це повідомляє користувач Інна Морозова на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інна розповіла, що 6 серпня її неповнолітня донька вигулювала цуценя. Тоді на нього накинулася собака, господарі якої йшли в стороні. Дівчинка злякалася і попросила людей забрати собаку. Чоловік забрав собаку, накричав на неї і пішов у іншу сторону.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Потім чоловік наздогнав дівчинку і був без собаки. Стало відомо, що він погрожував підлітку фізичною розправою. Після чого вдарив ногою цуценя по голові і втік. Від удару дівчинка відпустила поводок, а цуценя почало тікати.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Скоріше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Автор посту написала заяву до поліції. Після огляду ветеринара діагностували струс і забиття.

Варто відзначити, що дану ситуацію бачили і мешканці будинку. Також у постраждалої дівчинки стрес. Вона не спить вже кілька днів, а при згадуванні історії починає плакати.

Нагадаємо, що в одному з парків Немишлянського району Харкова стався конфлікт між двома власниками собак.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у супермаркеті на Оболоні п'яний киянин бійцівського пса нацькував на покупця за зауваження.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Рівному було встановлено особу жінки, яка натравила пса на людей, серед яких були і поліцейські.