На Русанівці чоловік потрапив у болото, довелося викликати рятувальників на допомогу.

Недалеко від берега чоловіка затягнуло в болото і якби не допомога рятувальників, історія могла закінчитися дуже плачевно.

У Києві чоловіка засмоктало у болото.

Пригода сталася вчора в 23:30, повідомляє ДСНС Києва. Рятувальників повідомили про те, що чоловік потребує допомоги.

Виїхавши на виклик в Дніпровський район Києва на Русанівській затоці, що знаходиться за адресою вулиця Русанівська Набережна, 12, рятувальники встановили, що потерпілий застряг в болотистій місцевості на відстані 5 метрів від берега і самостійно вибратися не міг. Рятувальники витягли потерпілого з болота за допомогою рятувальної мотузки. Після, чоловіка 1967 року до передали медикам.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Чоловік застряг в болоті вночі, викликали рятувальників.

Нагадаємо, в неділю, 11 серпня, о 12:45 до служби порятунку звернулися небайдужі дніпряни. Вони розповіли, що біля міськлікарні №4, що на вулиці Ближній, щеня провалився в люк.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Полтавщині правоохоронці затримали водія у стані сильного алкогольного сп'яніння. Після того, як він пройшов перевірку на вміст алкоголю в крові, патрульні були вражені рекордним показником.

Також Знай.ua писав, що в Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.