У вівторок, 13 серпня, у Києві з'явилися численні затори на дорогах.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Важливо зауважити, що на правому березі затори з'явилися на проспекті Степана Бандери, вулиці Набережно-Хрещатицькій, біля метро "Лук'янівська", "Шулявська", "Берестейська", "Нивки", що на проспекті Перемоги. Також невеликі затори є на проспекті Леся Курбаса, проспекті Комарова та Великій Окружній.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Ускладнено рух транспорту на Голосіївському проспекті, проспекті Валерія Лобановського, бульварі Дружби народів, біля метро "Печерська", "Поштова площа".

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також відомо, що затори утворилися на мосту Патона, Дарницькому мосту і Південному мосту. На лівому березі ускладнено рух транспорту на Харківському шосе, біля метро "Осокорки", "Лівобережна", "Славутич".

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася аварія, яка паралізувала один з районів міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі ведуть активну боротьбу з ямами на дорогах, через що можуть бути перекриття.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на естакаді Південного мосту з 10 вечора 2 серпня до 31 серпня частково обмежать рух транспорту.