Одного "мінера", який 10 серпня повідомив про замінування залізничного вокзалу в Києві, нещодавно заарештували в столиці.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

10 серпня на лінію "102" подзвонив невідомий і заявив про те, що залізничний вокзал у Києві замінували. На місце події виїхали співробітники поліції і піротехніки.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Кілька годин фахівці шукали вибухонебезпечні предмети, евакуювали 2300 пасажирів і 100 чоловік персоналу. Але вибухонебезпечних речей на території залізничного вокзалу не знайшли.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пізніше правоохоронці затримали "мінера". Ним виявився 28-річний мешканець Києва. Коли хлопця затримали, він стверджував, що повідомлення про підготовку вибуху на ж/д вокзалі — це просто жарт.

"Мінеру" загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Києві затримали причетних до розсилання повідомлень про замінування в Харкові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у 2019 році поліція Києва зафіксувала понад півтори сотні випадків анонімних повідомлень, з яких було розкрито близько 60.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліція затримала львів'янина, який п'ятнадцять разів "мінував" одне відділення поліції в Запоріжжі.