Ввечері у вівторок, 13 серпня, на вулиці Милославській у Києві грабіжники атакували чоловіка й серйозно ранили його ножем.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що на місце події вчасно встигли співробітники поліції. Вони надали пораненому першу допомогу: зупинили кровотечу, наклавши джгут і до приїзду швидкої підтримували потерпілого при свідомості.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Варто відзначити, що нагрудні камери патрульних зафіксували це на відео.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Медики терміново відвезли потерпілого до лікарні для подальшого огляду і лікування. Також на місце прибула слідчо-оперативна група для розшуку нападників. Деталі нападу з'ясовуються.

Нагадаємо, що лікар постраждала від рук грабіжника, але встигла його помітити – і викликала поліцію. Жінку 1972 року народження пограбували в кабінеті у лікарні просто на робочому місці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок до поліції та повідомив про крадіжку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області в місті Васильківка група неадекватних молодиків жорстко познущалася над співробітниками правоохоронних органів.