17 серпня, в суботу, в Києві працівники столичної прокуратури і СБУ затримали 7 членів злочинного угруповання. Його учасники промишляли схемою незаконного заволодіння чужим майном. Юрій Луценко, Генеральний прокурор України, розповів про це на своїй сторінці в Facebook.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні після тривалого документування прокуратура Києва та СБУ проводять спільну спецоперацію по затриманню злочинної групи, члени якої організували схему заволодіння нерухомим майном, яке перебувало в державній, комунальній і приватній власності, чим спричинено збитки в 1,5 млрд грн", - пояснив Луценко.

З 7 чоловік - 3 були організаторами і 4 виконавцями, їх затримали в ході спецоперації в порядку ст. 208 КПК України. В їх ряду виявилося двоє адвокатів і колишній керівник органів юстиції Києва.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, раніше з другої спроби: сотні поліцейських допомогли Україні екстрадувати невловимого "наркобарона-вегана".

Також Знай.uа писав, що на україно-румунському кордоні відкрили вогонь: фатальні наслідки, лікарі роблять все можливе.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що люди загинули у вогні: в Одесі затримали господаря готелю "Токіо", трагедії можна було уникнути.