У неділю, 18 серпня, вранці в Києві прогримів потужний вибух.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, інцидент стався о 04:20 ранку на вул. Данченко.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"Вибух розбудив весь мікрорайон, за попередньою інформацією, вибух-пакет був закладений в техніку, а саме в екскаватор, який розрівнює майданчик під будівництво паркінгу. Нещодавно ця територія належала іншій компанії, яка програла суд, і дана техніка зносила споруди колишніх власників", - сказано в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто звернути увагу, що на даний час встановлюються деталі події.

Нагадаємо, що в Одесі виявили чотири вибухонебезпечні предмети. 13 серпня співробітникам служби порятунку надійшов сигнал про те, що на Люстдорфській дорозі було знайдено 3 артснаряди 76 мм та 1 артилерійський снаряд 45 мм.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Танзанії вибухнула цистерна з пальним, загинули більше 60 чоловік. Ще близько 70 осіб отримали поранення.

Також портал "Знай.uа" писав, що у столиці Данії Копенгагені стався ще один потужний вибух, цього разу на території поліцейської дільниці.