У понеділок, 19 серпня, на трасі "Київ-Суми" біля села Гоголева позашляховик зіткнувся з легковим автомобілем. В результаті ДТП загинуло 2 людини. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Відомо, що 37-річна киянка за кермом позашляховика Audi значно перевищила допустиму швидкість руху і вирішила не поступатися дорогу легковику Chevrolet, що рухався по головній дорозі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Медики, які одразу прибули на місце аварії, не встигли надати допомогу водієві Chevrolet і констатували його смерть. Загиблий виявився працівником поліції Вишгородського району.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наголошується, що в машині також знаходився пасажир і двоє його дітей. 7-річна донька пасажира померла від отриманих травм. Зараз чоловік з сином перебуває в лікарні у важкому стані. При цьому власниця Audi залишилася неушкодженою.

"Зараз вирішується питання про затримання киянки в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. А також, про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, що 19 серпня в самому центрі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів Range Rover і Tesla.

Як повідомляв портал Знай.uа, 18 серпня в Києві на Гостомельському шосе машина Renault Logan служби таксі Uklon врізалася в стовп.

Також портал Знай.uа писав, що на трасі "Харків-Дніпро" у Красноградському районі Харківської області сталася смертельна ДТП.