Увечері 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і зникли.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Юлія Зайковська, 31 рік, та її 53-річна мати Надія Головач виїхали в напрямку Києва близько 20 години вечора в суботу.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У неділю до поліціі звернувся цивільний чоловік Юлії Зайковської. Він повідомив, що жінки перестали виходити на зв'язок через півгодини після виїзду.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А вже вранці 19 серпня правоохоронці знайшли їх машину, яка була кинута на території Броварського району. У салоні знайшли водійське посвідчення, документи на транспортний засіб, особисті речі зниклих жінок. Під час огляду на машині знайшли відбитки пальців і біологічні зразки. Однак самих жінок не знайшли.

Нагадаємо, що у Києві поліція шукає зниклого підлітка — Дениса Чорноуса 2006 року народження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у суботу, 17 серпня, на Львівщині зникла 18-річна дівчина Кутинь Ірина Федорівна 5.05.2001 року народження.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Чугуївському районі Харківської області зникли безвісти двоє хлопчиків 10 і 12 років.