У суботу, 17 серпня, дорогою з Броварів до Києва зникли 53-річна Надія Головач та її 31-річна донька Юлія Зайковська. За словами прес-секретаря генерального прокурора України Лариси Сарган, обох жінок вбили.

Про це повідомляє портал "Страна.иа"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, замовником злочину став колишній чоловік Надії Головач, який у суді оскаржує майно після розлучення. Як розповіла Сарган, чоловік був у змові зі своєю нинішньою дружиною.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Замовив і проплатив убивство потерпілої та її дочки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства. Життя двох людей замовники оцінили у $50 тисяч", - зазначила прес-секретар керівника ГПУ.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співробітники поліції затримали чотирьох підозрюваних в організації та виконанні вбивства на замовлення. На них чекає обрання запобіжного заходу.

За словами Сарган, у цій справі затримані всі фігуранти. Допомогу прокуратури і поліції надавали також співробітники СБУ.

Нагадаємо, що ввечері 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і зникли.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у травні цього року, 47-річний вінничанин Олександр Верескун, поїхав у Київ на заробітки. Вже близько місяця рідня не може вийти на зв'язок з ним.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Вінниці поліція перевернула місто в пошуках двох зниклих дітей 9 і 11 років.