Найближчої доби жителям Оболонського і Деснянського районів у Києві не рекомендують користуватися водою з-під крана для пиття, приготування їжі та прання речей. Причина заборони – планова промивка водопровідної системи, повідомляють у «Київводоканалі».

Зокрема, мешканці Оболонського району не могли користуватися водопровідною водою з 23:00 вівторка, 20 серпня, до 6:00 середи, 21 серпня.

Роботи по очищенню мережі проводитимуться на вулицях Озерній, Героїв Дніпра, Богатирській, Тимошенко, Героїв Сталінграда, Прирічній, Північній, Зої Гайдай, Йорданській, Архипенко, Малиновського, Приозерній, а також на Оболонському проспекті, 22в.

Громадяни, що проживають по вул. Закревського (від вулиці Сабурова до Драйзера) у Деснянському районі, залишаться без чистої води з 23:40 середи, 21 серпня, до 5:50 четверга, 22 серпня.

У «Київводоканалі» попереджають, що після того, як будуть проведені профілактичні заходи, першу воду з крана необхідно злити. Користуватися водою можна тільки в тому випадку, якщо вона прозора, не має сторонніх запахів і відтінків. Щорічну промивку труб проводять для того, щоб зберегти якість питної води і очистити систему від осадів і відкладень.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, працівники "Київводоканалу" разом з рятувальниками відключили від каналізації кілька будинків на Першій Садовій вулиці в Києві.

Як повідомляв раніше Знай.uа київський Дніпро перетворився в помийну яму.

Також Знай.uа писав про те, що у Вінниці перекриють воду, але не все так погано.