В одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний мешканець Києва покінчив життя самогубством.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Полтавської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, чоловік після побутової сварки зі своєю дружиною облив себе бензином, а потім підпалив. Від отриманих опіків він загинув на місці.

Популярні новини зараз

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети

Показати ще

Відомо, інцидент стався 20 серпня в селі Рашівка Гадяцького району.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз труп направлено на судово-медичну експертизу. Дані за фактом внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Також розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, що у селі Підгірці Обухівського району пенсіонер облив себе бензином і підпалив. Цей інцидент стався на грунті паювання майна з колишньою дружиною.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 57-річний львів'янин в стані алкогольного сп'яніння посварився зі своєю дружиною. Щоб налякати або провчити її, він облився легкозаймистою речовиною і підпалив себе.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Празі на Вацлавській площі чоловік намагався здійснити акт самоспалення.