У селі Воропаївка Іванківського району Київської області було вчинено розбійний напад на родину похилого віку. За свідченням постраждалих чоловіка та дружини, незнайомі особи проникли у їхній приватний будинок з метою пограбування.

"Спочатку нас схопили, а потім почали вимагати гроші", - розповідає постраждалий чоловік. Коли злочинці дізналися, що подружня пара грошей немає - забрали всі ювелірні прикраси. А чоловікові прострелили ногу з вогнепальної зброї.

З місця злочину нападники втекли на автомобілі постраждалих.

Наразі злочинців не знайдено. Але відкрите досудове розслідування за статтею 187 Розбій. Нагадаємо, що напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій), -карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Пограбування Третяковки у всіх на очах: горезвісного злодія вирішили перевірити на адекватність

Знай.ua писав У Києві сталося зухвале пограбування серед білого дня: авто, бізнесмен і сумка з 40 тисячами

Нещодавно у Знай.ua Киньте гроші та тікайте: в Україні набирає обертів нова диявольська афера