У Києві біля офісу Укрзалізниці проходить акція протесту Вільної профспілки залізничників України, які виступають за підвищення зарплати. Під час акції відбулися зіткнення між силовиками і протестуючими.

Про це повідомляє портал "Радіо Свобода".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У протестах беруть участь близько 200 осіб. Деякі протестувальники одягли помаранчеві жилети і форму залізничників і тримали в руках прапори профспілок і плакати.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Потім мітингувальники зайшли до будівлі Укрзалізниці, щоб передати свою заяву керівництву компанії, але там їх не прийняли. Тоді пікетувальники вирішили підпалити біля офісу шини.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли група залізничників отримувала покришки з мікроавтобуса, її заблокувала поліція і бійці Нацгвардії. Правоохоронці спробували вирвати шини з рук залізничників, це призвело до сутичок між мітингувальниками і силовиками.

У підсумку до учасників мітингу вийшли представники керівництва. Вони спробували висловити свою позицію з приводу висунутих вимог, але їх заяви швидко переросли в словесні перепалки. Потім лідери профспілок зайшли до будівлі компанії. Зараз представники мітингувальників проводять там переговори з менеджментом.

Нагадаємо, що біля столичного кінотеатру "Київ" активісти влаштували мітинг.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українські шахтарі у Донецькій області вийшли на масові акції протесту через заборгованості по зарплаті.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові більше сотні людей вийшли на акцію протесту під відновленим бюстом Жукова.