Чернявський Андрій Миколайович, 42 роки, пропав 24 серпня в Києві.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В столицю він поїхав на заробітки і незабаром планував поїхати додому в П'ятихатки, Дніпропетровська область. Він взяв квиток на поїзд і більше не виходив на зв'язок. Останній раз з ним змогла поспілкуватися цивільна дружина 24 серпня о 15:10.

Дружина повідомила, що Андрій взяв квиток на вечірній поїзд, але більше ніякої інформації у неї немає. На колишнє місце роботи він не повертався.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Андрій Чернявський

Прикмети чоловіка: зріст 168-173 сантиметри, кремезний, на лівій руці ближче до ліктьового згину шрам від болгарки, на лобі - нещодавно загоїлася рана, волосся - мідного відтінку. Був одягнений у червону футболку і джинсові бриджі, з собою ніс рюкзак і спортивну сумку.

Якщо у вас є будь-яка інформація про те, де можливо й Андрій, зателефонуйте, будь ласка, його дружині Тамілі по телефону (096) 981-68-39.

Нагадаємо, раніше українка слізно звернулася до небайдужих – пропала мама: "Не виходить на зв'язок більше місяця", фото.

Також Знай.uа писав, що "Вали в Росію": у Києві фанат Путіна потрапив під жорстку роздачу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Києвом пропала жінка, на неї не схоже": рідні чіпляються за кожну соломинку.