26 серпня, близько 20:00, у Деснянському районі Києва на вулиці Каштанова, 4 під вікнами 18-поверхового поверху знайшли тіло жінки.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, вона вистрибнула з вікна квартири на сьомому поверсі. На жаль, медики, які приїхали на місце, змогли лише констатувати смерть.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Як встановили співробітники поліції, жінка жила в квартирі на сьомому поверсі. Вона взяла свою собаку і вистрибнула з балкона вниз. Від отриманих травм вона померла на місці. Також загинула і собака.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Попередньо, у жінки 1966 року народження були психічні відхилення. Передсмертну записку не знайшли. Причина і подробиці події будуть з'ясовуватися. На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що на вулиці Дружби Народів у Київському районі Харкова 20-річна дівчина намагалася покінчити з собою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дарницькому районі Києва чоловік викинувся з вікна 14-го поверху загального коридору.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові 18-річна дівчина скоїла суїцид, стрибнувши з даху 16-поверхівки.