Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що рух швидкісного трамваю Борщагівської гілки запустять вже на початку осені.

Про це повідомляють у прес-службі мера столиці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тривають активні ремонтні роботи, щоб на початку осені пасажири громадського транспорту вже знову могли користуватися послугами швидкісного трамвая. Ми закінчуємо капітальний ремонт відразу п'яти станцій швидкісного трамвая Борщагівській гілки: "Гната Юри", "Гарматна" (НАУ), "Проспект Перемоги", "Польова" і "Політехнічна", – повідомив київський голова.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, на станціях вже проклали нові комунікації, оновили трамвайні рейки, зробили нові платформи, вхідні групи і вестибюлі. Також станції були облаштовані тактильної плиткою для пасажирів з вадами зору.

На кожній станції працюватиме пункт безпеки. Для зручності пасажирів встановлюють термінали готівкового та безготівкового розрахунку.

Нагадаємо, що у Києві між Поштовою площею і мостом Патона побудують новий веломаршрут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", суд надав Національній поліції право доступу до речей і документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливістю вилучення їх оригіналів.

Також портал "Знай.uа" писав, що 14 липня 2018 року мер Києва Віталій Кличко виступив із заявою щодо ремонту Шулявського мосту, в якому він пообіцяв, що роботи займуть не більше року.