У середу, 28 серпня, близько 21:40, у Києві на перетині вулиці Володимирської і бульвару Тараса Шевченка сталася аварія з позашляховиком Mercedes GL 550 і легковим автомобілем З 300 цієї ж компанії.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водія позашляховика, він з пасажиром їхав по вулиці Володимирській у бік вулиці Льва Толстого. А водій Mercedes З 300 з двома дівчатами в салоні піднімався по бульвару Тараса Шевченка і повертав на Володимирську в тому ж напрямку. На перехресті машини зіткнулися.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Від удару легковик закрутило і розвернуло посеред проїжджої частини, а позашляховик проїхав ще якусь відстань і зупинився. Удар був таким сильним, що З 300 майже повністю зруйнувалася вся передня частина. Різні деталі обох машин розкидало на кілька десятків метрів по дорозі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. У обох машин спрацювали подушки безпеки, це дозволило уникнути серйозних травм водіям і пасажирам. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Деталі та винуватця ДТП встановить слідство.

Нагадаємо, що на вул. Богдана Хмельницького, 27, у Дніпрі зіткнулися два автомобіля марки Renault і один ГАЗ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на бульварі Дружби народів зіштовхнулися дві машини.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці події.