Поліція Київської області розслідує обставини двох схожих самогубств в різних районах.

Про це повідомляє відомство поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що обидва випадки сталися 27 серпня. Як з'ясувалося, в обох випадках загиблими виявилися хлопці 1991 року народження, які застрелилися з гладкоствольної рушниці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також відомо, що один випадок стався в селі Чопилки Переяслав-Хмельницького району, а інший - після обіду в Яготині. Однак передсмертних записок у хлопців не знайшли.

Нагадаємо, що в Ірпені, що під Києвом, стався конфлікт через неподілених почуттів, який закінчився трагедією. 19-річний хлопець намагався застрелити пару коханих, а після затримання хлопець застрелився у відділенні поліції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Івано-Франківській області у місті Коломия знайдені мертвими відомий меценат та адвокат Михайло Петрів та його дружина.

Також портал "Знай.uа" писав, що з невідомих причин наклав на себе руки колишній глава архітектурного фонду СРСР Юрій Дікарєв.