У п'ятницю, 30 серпня, у першій половині дня погода у Києві буде ясною, а небо - безхмарним. Але до обіду в місті стане похмуро.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також синоптики опадів не обіцяють, а тепла і приємна погода буде радувати гостей та мешканців столиці цілий день.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Відомо, що вдень стовпчик термометра підніметься до 28°C градусів тепла. А вночі температура повітря опуститься до 13°C.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

30 серпня вшановується пам'ять святого Мирона пресвітера. З 30 серпня починається осінній листопад. У минулі часи помітили, якщо вранці цього дня туман і роса, то погода на Мирона буде хорошою.

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні буде трохи тепліше, ніж напередодні. В основному по всіх областях очікується сонячна погода, але будуть кілька, в яких пройдуть дощі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Лумшори у Перечинському районі Закарпатської області випав град у надзвичайній кількості. Стихія сипнула взимку у понеділок, 26 серпня.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні початок вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.