Сьогодні Кабінет міністрів дав добро на звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації, повідомляє агентство УНІАН з посиланням на народного депутата від “Європейської солідарності” Олексія Гончаренка.

Як повідомляється, таке рішення Кабмін прийняв у зв’язку з закінченням терміну повноважень минулого президента Петра Порошенка, який призначав Кличка на цю посаду.

Стало відомо, коли Кабмін розгляне звільнення Кличка

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Сам Кличко їз своїм звільненням не згоден, вважає його антиконституційним та підготував відповідне звернення до Конституційного суду.

Також Кабмін звільнив з посади першого заступника міністра охорони здоров’я Уляну Супрун. Остаточне рішення тепер — за Президентом Bолодимиром Зеленським.

Нагадуємо, що антикорупційна комісія Київради розпочала розслідування щодо одіозних заступників Кличка В’ячеслава Непопа та Миколи Поворознюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Запоріжжі оберуть найсильнішого школяра: позмагаються хлопці та дівчата

Також "Знай.ua" писав, що Олександра Розенбаума екстренно госпіталізували