Стало відомо, що у Дніпровському районі столиці взялися за прибирання рекламних конструкцій. Про це розповів начальник управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

Так, мова йде про розв'язки біля станції метро "Лівобережна". Комунальники демонтували там 28 рекламних щитів, а також ще 19 прибрали на кільці біля самої станції.

На цей раз при прибиранні цієї території був присутній і сам міський голова Віталій Кличко. Він особисто спостерігав за процесом роботи.

До того ж, Смирнов наголосив, що нарешті вони досягли заповітної цифри. Замість 11767 рекламних конструкцій у місті планували залишити 4390 одиниць. Співробітники "Київреклами" практично добралися до цього числа, залишилося демонтувати лише 283 об'єкта.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Нагадаємо, яким рекламним сміттям годують киян в метро.

Як повідомляв портал Знай.ua, суші, телефони, служби таксі, кредитні пропозиції - куди не глянь, скрізь піар-оголошення. Але якщо для пасажирів це просто докучливі картинки, то для міста - це забезпечення безперервного потоку грошей.

Також портал Знай.ua писав, куди йдуть мільйони від реклами в Києві або Бездонна яма під назвою Київреклама, якою керує Олександр Смирнов.