У Києві трапився конфлікт поблизу станції метро Позняки із чоловіками у камуфляжній формі. Пізніше він переріс у бійку. Наразі відео із даним інцидентом опублікували в одній із фейсбук-спільнот “Київ оперативний”.

На відео, яке зняли очевидці, видно, як поблизу станції метро Позняки на дорозі стоїть чотири чоловіка у військовій формі та один у цивільній. Пізніше один із ймовірно військових провокує чоловіка у спортивному на бійку та першим завдає удару. Опісля отримує удар у відповідь та падає на землю.

Вже після цього відео закінчується, але на останніх секундах чути, як дівчина каже, що зараз зателефонує до поліції. Нині ж невідомо, що стало причиною конфлікту.

Нагадаємо, що на Київщині поліція знешкодила зухвалу банду розбійників. Для затримання злочинного угруповання був залучений спецпідрозділ "Корд" та полк поліції особливого призначення, адже кожен з підозрюваних при собі мав гранати.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.