Ще на початку серпня на пішохідному мосту в Києві на одну з його опор впала балка. Цей міст стоїть в українській столиці вже більше шістдесяти років.

Незважаючи на те, що інцидент з балкою стався два місяці тому, балку, яка впала на мосту так ніхто і не прибрав, повідомляє портал "Сегодня".


Міст, як і раніше функціонує, але тепер люди ходять по нього з побоюванням. На опорах, біля яких і відбулося місяць тому обвалення, повісили таблички, що попереджають про небезпечні ділянки.

До речі, справи під мостом йдуть не краще. Вся металева конструкція моста поїдена корозією. А бетонні блоки виглядають так, як ніби зараз впадуть.


Але в свою чергу, рибалки які зазвичай тут рибалять кажуть, що ніякої небезпеки цей міст не несе.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також і місцеві влада заявляє, що міст не несе ніякої небезпеки і він абсолютно безпечний для пересування. А також розповіли, що на мосту зараз проводять обстеження, і незабаром конструкцію відновлять.

Нагадуємо, що у столиці на вихідних провели ремонт водовідвідного лотка на Південному мосту, внаслідок чого рух по мосту було тимчасово обмежено.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Дніпрі хочуть побудувати новий торговий центр. Через це потрібно перекрити проїжджу частину в центрі міста.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у Києві частково обмежать рух транспорту.