Українські пасажири через чергу не встигли пройти пункт контролю, літак до Києва полетів без них. Окрім 20 українців, ще півтисячі людей стали "заручниками" Ризького міжнародного аеропорту.

Ситуація в аеропорту Риги сталася через те, що працює лише один пункт контролю з восьми існуючих. Люди просто не встигають на рейси, а літаки абсолютно різних авіакомпаній пасажирів не чекають. Олександр Глущенко, член громадської ради при Нацраді з питань телерадіомовлення написав про це у фейсбуці.

"Якщо ви ніколи не відлітали з вини і тупості аеропорту? Саме аеропорту, а не авіакомпанії!? То дуже рекомендую Ризький "міжнародний" аеропорт! Їхнє гасло за словами співробітника: "Не полетіли сьогодні - не полетить і завтра! (С) "- обурився у пості Олександр.

Він написав, що 20 громадян України з квитками на рейс Рига - Київ авіакомпанії Wizz Air отримали новий і не дуже приємний міжнародний досвід. Глущенко назвав Riga International Airport найгіршим у світі аеропортом.

У черзі знаходилося понад пів сотні осіб, дехто приїхав за 3-4 години до вильоту, попри те, так і не зміг полетіти вчасно.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Пасажири, які здогадувалися, що можуть не встигнути на рейс, - розповідає Глущенко, - не раз зверталися до співробітників аеропорту, єдине, що радили пасажирам, це написати заяву, яке розглядатимуть впродовж 14 днів. За словами обуреного українця, ні квитків на інший рейс, ні житла, ні їжі ніхто пасажирам не надав. За недбалість аеропорту розплачувалися самі ж постраждалі за власні кошти.

За даними Знай.ua, у поліції Львівської області провели брифінг щодо обставин падіння літака АН-12

Як передавав Знай.ua, у Запоріжжі назвали дату відкриття аеропорту

Крім того, Знай.ua писав про те, що харківські прикордонники накрили злочинця, якого розшукував Інтерпол