В українській столиці біля метро "Нивки" в п'ятиповерхівці за адресою Щербаківського, 56 на склі балкона з'явилася незвичайний надпис.

"В поліцію зателефонуйте будь ласка, тут 6 років ґвалтують дитини", - написано на аркушах.

Перехожі це помітили і відразу ж викликали копів.

Вперше правоохоронці приїхали на місце у вівторок, 15 жовтня, вони спробували потрапити в квартиру через вхідні двері. Однак їм ніхто так і не відкрив.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

У копів не було повноважень зламувати двері, і вони поїхали. Мешканці п'ятиповерхівки повідомили, що в цій квартирі проживає лише жінка з психічними розладами і більше нікого там немає. Однак зрідка жінка розмовляє голосами різних людей. Оскільки на білих аркушах формату А4, які були приклеєні балкону, мова йшла про дитину, було вирішено точно переконатися в тому, що ніяка небезпека нікому не загрожує.

У середу, 16 жовтня, на місце події прибули не тільки копи, але також і рятувальники, які потрапили у квартиру через балкон. Проте там нікого не виявилося, ні дітей, ні жінки. Страшне повідомлення працівники ДСНС зняли і поїхали з місця події. Біля під'їзду залишилися чергувати слідчі, які чекають повернення жінка для того, щоб дізнатися про причини такого послання на балконі.

Нагадаємо, що на Київщині, в Таращі, мати не помітила зникнення дворічної дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві на одній з дитячих майданчиків у житловому комплексі "Яскравий", в Оболонському районі, затримали чоловіка, який поводився неадекватно.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві жінка з коляскою стала жертвою пограбування прямо на автобусній зупинці.