Київські сцени у осінньо-зимовий сезон прийматимуть різноманітних музичних зірок. Найближчим часом у Київ приїдуть зірки ретро, ​​класики, репу і року.

Казахський репер Джа Халіб знову відвідає столицю України зі своїм яскравим виступом. Добре відомий київській публіці завдяки своїм текстам, які змушують задуматись та поставити себе на місце герїв пісень. Послухати репера можна буде 8 листопада у Палаці Спорту.

Любов Успенська заспіває для киян у жанрі шансона і сучасного романсу. Вона приїде до нас з великим сольним виступом під назвою "Історія великої любові", в якому заспіває кращі пісні 10 листопада. у Палаці Спорту.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Феєричний рок-гурт "Scorpions", легенда світової рок-музики заспівають для мешканців столиці України 12 листопада. Це на правду шанс почути улюблені треки дитинства і молодості.

Потужним роком зазвучить музика Моцарта, яку виконають понад сотню артистів, в унікальних костюмах. Здивуйте себе і близьких, відвідавши цю подію 6-7 грудня в Палаці Україна.

Стародавня скандинавська музика змусить поринути у нірвану і медитацію, на це здатен лише гурт "Heilung". Раніше нікому не відомі, ці музиканти засвітилися на весь світ, ставши авторами і композиторами музики для останнього сезону "Ігри Престолів". Їх оцінити можна буде 8 грудня в Центрі культури і мистецтв НАУ.


За даними Знай.ua, фонтан у Вінниці відправляють у "зимову сплячку".

Як передавав Знай.ua, на 30 роковини загибелі відновили останній день з життя лідера "Кіно"

Крім того, Знай.ua писав про те, що солістка KAZKA Олександра Заріцька спокусила Instagram фігурою в бікіні.