Стало відомо, що у Подільському і Дарницькому районах столиці 2 різних чоловіки приставали до неповнолітніх дівчаток. Один з них чатував школярку на вулиці Михайла Драгоманова, 18 в арці. Він стягнув з себе штани, нахилив 11-річну дівчинку до своєї "гідності" і погрожував, щоб вона нікому не говорила про те, що сталося.

Другий чоловік простежив за 10-річною дитиною до парадного на вулиці Краснопільської, де вона проживає. Після того, як вони зайшли в будинок, почав чіпати її за інтимні місця і пропонував дівчинці зробити теж саме. Дитині вдалося втекти, а зловмисник втік. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Головні прикмети: за словами заявниці, чоловік був худорлявої статури, зріст близько 1,5 м з коротким темним волоссям і навушниками на голові.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Він був одягнений у темно-синю кофту з капюшоном, темно-сині джинси, білі кросівки. А також зловмисник гаркавить.

Почали 2 кримінальні провадження: по частині 4 статті 153 (Сексуальне насильство) та за частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

На даний момент копи встановлюють особи, які причетні до злочинів.

Нагадаємо, що за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Як повідомляв портал Знай.ua, жінка врятувала 10-річної дитини від педофіла, який запрошував хлопчика "в гості".

Також портал Знай.ua писав, що через кілька місяців після того, як прийняли закон про хімічну кастрацію, у Казахстані влада вперше покарали педофіла.