Мешканців столиці чекає приємний сюрприз. Відтак, у київське метро закуплять додаткові 50 вагонів. Гроші на таке оновлення, як говорять у мерії, візьмуть у Європейського банку реконструкції та розвитку. Таке рішення наразі підтримало 67 депутатів Київради.

Як відзначається, закупити додаткові вагони для метро вирішили депутати Київради на засіданні, адже це покращить екологічний стан міста.

"Це забезпечить якісне та швидке переміщення жителів Києва по столиці. А також дозволить зменшити навантаження на наземний транспорт, що в свою чергу покращить екологічну ситуацію в столиці", - кажуть у мерії

Зауважимо, що обійдеться таке оновлення для столиці у 50 мільйонів євро – один вагон, один мільйон. Підкреслимо, що у минулому році київський метрополітен перевіз майже 500 мільйонів пасажирів. На даний момент парк вагонів підземки налічує 821 одиницю.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Нагадаємо, в Солом'янському районі Києва четверо чоловіків напали на громадянина Узбекистану.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Також Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.