У Києві на ВДНГ з 2 листопада відкриється нова локація - "Різдвяна фабрика мрій". Казкове містечко з реалістичними декораціями буде знаходиться у другому павільйоні.

За словами організаторів, відвідувач під час прогулянки зможе зануритися в різдвяну пригоду і познайомляться з процесом виготовлення скляних ялинкових прикрас.

"Різдвяна фабрика мрій" — проект Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас. За легендою, на виробництві працюють тільки ельфи, які виконують бажання з дитячих новорічних листів. Більшість з них — прості і матеріальні, такі реалізують в першу чергу. Але є на фабриці окрема кімната — там складають листи з величезними мріями: про польоти на Марс, про зустрічі з казковими героями, про щастя, про кохання і тому подібне.

Фойє павільйону нагадуватиме відвідувачу святкову площу казкового міста, де живуть і працюють ельфи. Незвичайні декорації зовні і всередині наповнять всіх різдвяним духом.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

В кінці подорожі фабрикою гості разом з ельфом прикрасять величезну ялинку, яка саятиме яскравими вогниками. Крім того, кожен зможе взяти участь в майстер-класі зі створення кульок з власною мрією, щоб потім забрати її додому і прикрасити своє святкове дерево. В доповнення в казковому місті працюватиме "Різдвяна Пошта", де у кожного буде можливість відправити свої подарунки і частинку мрії близьким.

Нагадаємо, що українцям розповіли про те, навіщо здійснюється перехід на зимовий час, розберуться в історії даного явища в СРСР і Україні, особливості цього періоду і його вплив на життя і здоров'я мільйонів людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, окрім сучасної України і країн пострадянського простору практика зміни режимів часу в залежності від сезонів реалізується ще в 110 країнах світу.

Також портал Знай.uа писав, як українці зможуть поповнити свої гаманці.