У Києві з обшуками прийшли до піцерії Pizza Veterano, організовану ветеранами Антитерористичної операції на Донбасі. Про це розповів один із засновників закладу Леонід Остальцев, опублікувавши відеозвернення у Facebook

За його словами, обшуки пройшли у вівторок, 5 листопада, у закладі, розташованому на вул. Софіївській, 8. Він розповів, що рішення про обшук видано "самим «чесним і справедливим» судом світу – Печерським". При цьому поліція, «не пояснюючи причин» спочатку прийшла додому до матері співзасновника піцерії – Дмитра Терешенка.

Як виявилося, Терещенка ні в чому не підозрюють, але припускають, що він може щось знати про замах на вбивство жителя Івано-Франківської області. Підозрюваного в замаху ветерана АТО Владислава Грищенка Остальцев дійсно знає.

Під час обшуків у піцерії правоохоронці вилучили «подарункові кинджал і тесак, три патрона і мобільний телефон». Остальцев додав, що співробітники силових органів вели себе чемно, не грубили і не хамили. Їх пригостили чаєм та бутербродами.

Нагадаємо, що з'явилася інформація, контррозвідка Служби безпеки України запобігла незаконне переправлення вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі правоохоронці два роки відслідковувати зловмисників, які підривали місцеві банкомати. І вже днями поліцейським вдалося провести резонансне затримання.

Також портал Знай.uа писав, що Державне бюро розслідувань проводить обшуки в будинку колишнього нардепа від "Блоку Петра Порошенко" Аркадія Корнацького.