У Києві у зв'язку з боргами за квартиру на проспекті Героїв Сталінграду, де проживали мати з донькою, увірвалось 17 колекторів в балаклавах і вигнали їх з помешкання. Про це повідомили у Нацполіції столиці.

Як зазначається, жінка та її донька були вдома у той час, як до приміщення увірвалися майже два десятки чоловіків у балаклавах. Нападники виштовхали власників квартири на вулицю, а самі зачинилися усередині.

Жінка викликала поліцію, за вказаною адресою прибули кілька екіпажів патрульних та слідчо-оперативна група Оболонського УП. Постраждала розповіла про напад невідомих. Як вдалося встановити правоохоронцям, щодо вказаної квартири понад два роки ведуться судові розгляди за грошовими зобов’язаннями. Потерпілій неодноразово погрожували в минулому, а її борг було перепродано третій особі. Проте судового рішення про примусове виселення не було.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Колектори захопили квартиру, фото НП

За словами начальника Оболонського управління поліції Віталія Бикова, із нападниками спробували провести переговори, однак вони відмовилися виходити з квартири. Тоді було ухвалено рішення залучити до штурму спецпризначенців.

Було затримано 17 осіб, їх направили до відділку поліції. Пізніше з’ясувалося, що з квартири зникли також ювелірні прикраси та інші коштовні речі.

Злочинцям інкримінують самоправство та крадіжку, їм загрожує до шести років тюрми.

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.