У метро Києва розмістили постери, які розповідають про трагічні події 1932-1933 років в Україні: Голодомор, червоний терор, репресії. Постери – частина спільного проекту FILM.UA Group та столичного метрополітену. Мета акції – розповісти якомога більшій кількості людей правду про кошмарні сторінки вітчизняної історії.

Постери розмістили у вагонах потягу, що курсує Оболонсько-Теремківською (синьою) лінією метро. Впродовж грудня кияни та гості міста зможуть прочитати історії людей, які пережили ті трагічні часи.

Приводом для проведення кампанії став вихід на екрани історичного фільму «Ціна Правди» - він з’явиться на екранах кінотеатрів 28 листопада. Крім того, 23 листопада вшановується Пам’ять жертв Голодомору.

За словами Поліни Толмачової, маркетинг-директора FILM.UA Group, життя та історія британського журналіста Ґарета Джонса заслуговують на особливу увагу українців: саме він розповів світу про голод в Україні.

«Ми вдячні метрополітену за надану допомогу. Акція #вкінонаметро триває!», — додала вона.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Пасажирам метро назвуть Ціну Правди, FILM.UA Group

Нагадаємо, що у Києві презентували книгу про журналіста, який прокричав про Голодомор в Україні на увесь світ.

Як повідомляв портал Знай.ya, Кабінет міністрів України за підсумками засідання визначився з тим, кого призначити на посаду глави 5 облдержадміністрацій, і вибрав їх заступників. Також, 2 глав ОДА звільнили - це Михайло Бно-Айріян, губернатор Київської ОДА, і Віталій Комарницький, губернатор Луганської ОДА.

Також портал Знай.ua писав, що Кабмін призначив в. про головою Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Новак, яка була депутатом попереднього скликання від Блоку Петра Порошенка.