У Києві у зв'язку із підготовкою до Новорічних свят анонсували обмеження руху для власників автотранспорту.

Про це інформує КМДА у Telegram-каналі установи.

У повідомленні йдеться, що на початку грудня дозволено рух транспорту вулицею Хрещатик щосуботи, щонеділі, у святкові та неробочі дні.

Святкування Нового року в Києві, фото: Вечірній Київ

Це пов’язано з обмеженнями руху транспорту уздовж Володимирського проїзду на час підготовки та святкування Нового року та Різдва.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Зокрема, із 25 листопада до 26 січня 2020 року:

🔹обмежено рух транспорту уздовж Володимирського проїзду правої смуги у напрямку руху до Михайлівської площі;
🔹заборонено рух всіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду (від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі).

"Із 14 грудня 2019 року до 12 січня 2020 року зимові розваги триватимуть на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), проїжджій частині Володимирського проїзду навпроти будинку № 5. Під час святкувань обмежуватимуть рух міського транспорту в центрі столиці також 19 грудня, 24 грудня, 31 грудня, 1 січня та 7 січня", - підкреслюють у повідомленні.

Варто нагадати, що цьогоріч офіційне святкування Нового року та Різдва на Софійській та Контрактовій площах триватиме із 14 грудня до 19 січня. Наразі там триває активна підготовка до довгоочікуваних святкових дійств.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.ua , українці вже затамували подих в очікуванні святкування Нового року 2020 в серці столиці на Софійській площі.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи прогнозують, що наступаючий Новий рік буде спокійним і без струсів практично для всіх знаків Зодіаку.