Надзвичайний випадок стався на вулиці Хрещатик, що в Києві. Відтак, місцеві робітники розмальовували фасад тамтешнього будинку, однак, не надійно встановили ліса. А ті, в свою чергу, впали на перехожих. В результаті жінка, яка проходила поруч, отримали травму голови, після чого її госпіталізували, пише "Київ Оперативний"

"На Хрещатику робітники розмалювали фасад будівлі, але із технікою безпеки явно щось не так, оскільки будівельні ліси зірвалися і впали. Одна жінка встигла відскочити, а іншій пощастило менше — отримала травму голови і була госпіталізована", - йдеться в повідомленні.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/573936696483190/?__xts__

Нагадаємо, що на днях правоохоронці викрили чоловіків, які намагалися викрасти помічницю народного депутата. Відтак, зловмисники хотіли отримати за неї викуп – 500 тисяч доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв, що в столиці прямо біля коледжу Київського національного університету технологій та дизайну чоловік мастурбував під вікнами установи.
Також Знай.uа писав, що в Києві на території фізико-хімічної лабораторії центральної геофізичної обсерваторії, на проспекті Науки, виявили зразки цезію у двох капсулах.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще