Вночі 6 грудня, у п'ятницю, до київських правоохоронців звернулася перелякана жінка. Вона розповіла, що у квартирі за адресою вулиця Зодчих, 68 знаходиться бездиханне тіло пенсіонерки. Співробітники поліції відправилися за вказаною адресою.

У зазначеній квартирі, розташованій на 14 поверсі, провели обшук. В коморі дійсно знаходився труп 82-річної господарки житла. На голові у жінки був целофановою пакет, а на шиї – туго затягнутий шарф. Труп був прикритий старим одягом.

Правоохоронці опитали заявницю, звідки вона дізналася про труп. Та розповіла, що через інтернет познайомилася з чоловіком, який покликав її на побачення. Він привів її в квартиру на вулиці Зодчих, де почав їй погрожувати розправою. Щоб сильніше налякати жінку, продемонстрував їй труп в коморі.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото: Інформатор

Перелякана жінка зуміла втекти від неадекватного чоловіка, прибігла додому й зателефонувала в поліцію.

Чоловіка, якого підозрюють у причетності до подій, затримали в його квартирі на вулиці Якуба Колоса, 17. Спочатку він заперечував, що причетний до злочину, але потім зізнався. Як він пов'язаний із загиблою, поліції ще належить з'ясувати.

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.