У четвер, 12 грудня, на столичному НСК "Олімпійський" пройде важливий футбольний матч у рамках Ліги Європи між київським "Динамо" і швейцарським "Лугано".

Для того, щоб уникнути масового скупчення пасажирів у метро, до і після матчу можуть обмежити вхід на деякі підземні станції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київського метрополітену.

"Динамо" - "Лугано" зіграли внічию

Так, перед футбольною грою планується обмеження або закриття на вхід станції "Олімпійська". А після матчу буде обмеження входу на станції "Палац спорту", "Олімпійська" і "Площа Льва Толстого".

Варто уточнити,що початок матчу на НСК "Олімпійський" о 19:55. До речі, це буде вирішальний матч киян за вихід у плей-офф Ліги Європи.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, що ексзахисник київського "Динамо" і збірної України Євген Хачеріді покине білоруський клуб "Динамо-Брест", куди перейшов у жовтні.

Як повідомляв портал Знай.uа, півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон визнаний найкращим гравцем року в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що в матчі 17 туру чемпіонату України лицем до лиця зійшлися "Шахтар" і "Олімпік". Донецьке дербі завершився розгромною перемогою підопічних Луїша Каштру. Підсумковий рахунок матчу – 3:0.