Як відомо, кожного року у столиці ВДНГ перетворюють на справжню зимову країну зі своїми правилами, законами і атмосферою. Відтак, цей рік не став виключенням, та одне із найулюбленіших місць Києва перетворилося у "новорічну країну чудес".

Фото Інформатор

Відтак, ВДНГ, куди вхід безкоштовний, облаштували яскравими гірляндами новорічними аксесуарами та створили кілька фотозон, де любителі пофотографуватися зможуть зробити декілька незабутніх світлин. Відтак, на сайті Інформатор з'явився ряд унікальних знімків, які на повну демонструють всю красу нічного Києва.

Фото Інформатор

На них видно місцевих мешканців, які активно гуляють поміж різноманітними "гірляндами" та весело, поринувши у "світ казок", проводять свій час.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Фото Інформатор

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, куди відправитися в перший місяць зими у Києві. Наприклад, на Софійській площі буде розташоване святкове містечко. Цього року тематикою став чарівний світ пригод Лускунчика і його королівств.

Крім цього, канал 1+1 готує сюрприз для телеглядачів - "Ніч суперхітів". Це новорічний святковий концерт з 26 найбільш затребуваними артистами українського шоу-бізнесу.

Також повідомлялося, що на Софійській площі вже відчувається дух Різдва - головну ялинку країни почали прикрашати іграшками.