У неділю, 15 грудня, в Києві очікується дощова і хмарна погода. До вечора дощ вщухне, але хмари не зникають. Про такому прогнозі погоди розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря у Києві 14 грудня не опуститься нижче 2 градусів тепла. Вдень прогріється до 6 градусів вище нуля.

Погода в Україні 15 грудня, Укргідрометцентр

У столиці найтеплішим цей день було у 1950 році – більше 9 градусів тепла, а найхолоднішим – в 1921 році, коли термометри показали цілих 20 градусів морозу.

Народ в цей день почитав святого пророка Авакума. Якщо синиці вранці пищать і під дахом туляться - чекайте похолодання, вночі морозу. Синиці одноманітно посвистують так, як ніби точать пилку, - чекайте морозу.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Коли кури сідають на сідалі або на гілці вище, - це прикмета близького похолодання, морозов. Якщо кури раніше, ніж зазвичай, сідають на сідало, то це до морозу. Зверніть увагу і на свиню – якщо вона носить в зубах з двору в хлів солому і траву, то це точна прикмета, що наближаються холоду або дощі, чи затяжна холодна сльота.

Свиня тягає солому і листя у своє лігво - незабаром погода зміниться: буде буря або злива. Перед хуртовиною свиня лягає мордою за вітром. Якщо сита свиня ходить по скотному дворі і кувікають - на зміну погоди.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.