У столиці на території Дарницької площі сталася жахлива пожежа. Відтак, під руйнівну силу полум'я потрапила тамтешня церква та кілька будівель, які знаходилися поруч. Наразі ж рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, а поліцейським вберегти кілька ікон.

Про це повідомляє прес-службу ГУ ДСНС Києва.

Пожежа, фото ДСНС

Як відзначається, серйозна пожежа сталася у храмі близько третьої годин дня. Ще до приїзду рятувальників, зі слів місцевих мешканців, у будівлі пролунали вибухи. Щоправда, що стало причиною пожежі невідомо.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Коли ж на місце вже прибули вогнеборці, то полум'я практично повністю охопило церкву. Водночас правоохоронців, які були також присутні на місці пожежі, допомогли винести з верхніх поверхів цінні речі, в тому числі кілька ікон. Як повідомляють рятувальники, вогонь охопив близько 70 квадратних метрів будівлі. Обійшлося без жертв і постраждалих.

Нагадаємо, що комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси. Відомо, що ця трагедія забрала життя 16 людей, серед яких діти, викладачі та рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві в гуртожитку одного з університетів стався спалах, з-за цього довелося евакуювати всіх студентів.

Також портал Знай.ua писав, що курйозний випадок пограбування стався у Росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.